top of page
Search
  • Writer's pictureOsteopaattikeskus

Hyvää Uutta Vuotta 2019!


Lämmin kiitos asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja kollegoillemme! Vuosi lähenee loppuaan ja on aika tehdä pieni tilannekatsaus menneeseen ja tulevaan.


Meille tämä on ollut todellinen muutosten vuosi: kesän teimme taustatöitä ja syyskuussa juhlimme Tampereen Osteopaattikeskuksen avajaisia. Paljon on tapahtunut muutaman kuukauden aikana. Olemme olleet mukana paikallisissa tapahtumissa avoimilla ovilla, käyneet esittelemässä osteopatiaa eri yhdistysten ja yritysten tapahtumissa ja seminaareissa. Lisäksi olemme jatko-kouluttautuneet monipuolisesti osteopatian saralla. Vuoden päätteeksi vietimme Tampereen osteopaattien kesken lämminhenkistä joulujuhlaa.


Parasta on kuitenkin ollut hyvä yhteishenki. Olemme kaikki kiitollisia tästä mahtavasta työyhteisöstä, jonka matkassa on opittu jo paljon ja tehty aivan uusia asioita remontista lähtien.Tampereen Osteopaattikeskuksen osteopaatit
Tampereen Osteopaattikeskuksen osteopaatit

Astumme vuoteen 2019 valmiina uusiin haasteisiin! Heti tammikuussa olemme mukana VIRE Terveysmessuilla, jossa tutustutamme kiinnostuneita osteopatian periaatteisiin. Myöhemmin keväällä on tiedossa myös uusia yhteistyökuvioita artikkelien ja luentojen muodossa. Kalenterissa on vielä vapaata, joten jos haluat meidät tapahtumaasi, ole rohkeasti yhteydessä.


Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat, toivotamme kaikille upeaa, antoisaa ja terveyden täyteistä Uutta Vuotta 2019!


Tampereen Osteopaattikeskuksen osteopaatit Anna, Maija, Minna, Salla, Sanna ja Tiia
7 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page