top of page
Search
  • Writer's pictureOsteopaattikeskus

Stressi√§? ūü§Į

Stressillä on eteenpäin työntävä voima esimerkiksi työelämässä, mutta pitkittyessään stressi on haitallista keholle ja mielelle. Jos normaali elämä tuntuu kuormittavalta eikä stressiltä pysty välttymään, olisi tärkeää löytää itselle sopivia keinoja palautumiseen. Hyvä palautuminen elvyttää ja vahvistaa kehoa auttaen jaksamaan. Tutut lepo, liike ja ravinto ovat palautumisen kannalta merkittäviä tekijöitä. Näihin tekijöihin voimme itse vaikuttaa.


Stressinhallintaan on lisäksi olemassa monenlaisia itsehoitokeinoja, kuten erilaiset hengitysharjoitukset ja meditaatio. Pitkittyneessä stressissä tällaiset harjoitukset voivat tuntua jopa raskailta ja jäädä tekemättä. Jos olo on vetämätön eikä rauhoittuminen onnistu omin keinoin, osteopaattinen hoito on erityisen hyvä alku stressin purkamiselle sekä mainio tuki stressistä palautumiseen. Osteopatialla voidaan lievittää stressioireita ja osteopatiassa riittää kun saavut vastaanotolle. Stressin lievennyttyä voi aloittaa tai jatkaa elpyneillä voimavaroilla itsehoidollisia stressinpurkumenetelmiä tai keskittyä meditatiivisesti arkisiin askareisiin.


Kes√§ on aikaa, jolloin on helpompi keskitty√§ hetkeen. Voit mietti√§, mik√§ olisi sinulle paras tapa rentoutua ja palautua. Pienikin rauhoitettu hetki arkisen kiireen keskell√§ auttaa sinua jaksamaan paremmin. ūüĆĪ

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page