Search
  • Osteopaattikeskus

Stressiä? 🤯

Stressillä on eteenpäin työntävä voima esimerkiksi työelämässä, mutta pitkittyessään stressi on haitallista keholle ja mielelle. Jos normaali elämä tuntuu kuormittavalta eikä stressiltä pysty välttymään, olisi tärkeää löytää itselle sopivia keinoja palautumiseen. Hyvä palautuminen elvyttää ja vahvistaa kehoa auttaen jaksamaan. Tutut lepo, liike ja ravinto ovat palautumisen kannalta merkittäviä tekijöitä. Näihin tekijöihin voimme itse vaikuttaa.


Stressinhallintaan on lisäksi olemassa monenlaisia itsehoitokeinoja, kuten erilaiset hengitysharjoitukset ja meditaatio. Pitkittyneessä stressissä tällaiset harjoitukset voivat tuntua jopa raskailta ja jäädä tekemättä. Jos olo on vetämätön eikä rauhoittuminen onnistu omin keinoin, osteopaattinen hoito on erityisen hyvä alku stressin purkamiselle sekä mainio tuki stressistä palautumiseen. Osteopatialla voidaan lievittää stressioireita ja osteopatiassa riittää kun saavut vastaanotolle. Stressin lievennyttyä voi aloittaa tai jatkaa elpyneillä voimavaroilla itsehoidollisia stressinpurkumenetelmiä tai keskittyä meditatiivisesti arkisiin askareisiin.


Kesä on aikaa, jolloin on helpompi keskittyä hetkeen. Voit miettiä, mikä olisi sinulle paras tapa rentoutua ja palautua. Pienikin rauhoitettu hetki arkisen kiireen keskellä auttaa sinua jaksamaan paremmin. 🌱

#palautuminen #stressi #osteopatiapalautumisentueksi #osteopatiatampere #osteopaattitampere

0 views
 

©2019 by Tampereen Osteopaattikeskus.