top of page
Search
  • Writer's pictureOsteopaattikeskus

Vastustuskykyä voidaan vauhdittaa osteopatialla

✨Tuntuuko, että jokainen flunssapöpö tarttuu? Käykö kroppasi ylikierroksilla? ✨ Tiesitkö, että osteopatialla voi vauhdittaa vastustuskykyä ja edistää paranemista flunssakierteestä?

🙌 Osteopaatti tutkii ja hoitaa flunssakierteessä olevaa tasapainottamalla autonomista hermostoa ja edistämällä kehon neste- ja lymfakiertoa.

🙌 Hoidossa osteopaatti vapauttaa jännityksiä pään, kaularangan ja rintakehän alueilta ja hoitaa hengityksen toiminnallisia rajoituksia lymfanesteen virtaamisen parantamiseksi. Hermoston tasapainottamiseksi huomioidaan rintarangan alueella sijaitsevat sympaattisen hermoston gangliot eli hermosolmut, jotka vaikuttavat pään alueelle ja hengitysteihin. Sympaattisen hermoston vaikutuksesta ylähengitysteiden limakalvojen erite muuttuu paksuksi ja sitkeäksi. Osteopaatilta löytyy keinot myös aktivoida parasympaattisen eli ns. "lepohermostomme" toimintaa. Parasympaattisen hermoston vaikutuksesta flunssanoireet helpottuvat, limakalvojen erite muuttuu vetisemmäksi ja paraneminen nopeutuu.

🔹Huomioiden kokonaisuus ja vahvistaen kehon omien paranemismekanismien toimintaa voidaan edistää toipumista ja vahvistaa kehon vastustuskykyä jatkossa. 🔹 Muistathan myös levätä! 😊


60 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page