ajanvaraus.jpg

AJANVARAUS

Kätevästä nettiajanvarauksestamme voit varata ajan milloin se sinulle sopii parhaiten, ajanvarauksemme on auki 24/7. Voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse, puh. 045 164 9800. Jokaisen osteopaatin suorat puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet löydät henkilöesittelyistä täältä.

Mahdolliset peruutukset viimeistään 24 h ennen. Peruuttamattomasta ajasta peritään vastaanottokäynnin hinta.

Huomioita korona-aikana: Vastaanotolle kannattaa saapua täsmällisesti, jotta voimme välttää ylimääräisiä kontakteja odotustiloissamme. Vastaanotolla osteopaatti ja hoidettava käyttävät maskia. Lapsen kanssa suosittelemme vastaanotolle tulemista vain yhden aikuisen kanssa. Peruthan aikasi pienissäkin flunssan oireissa. Lämpimästi tervetuloa!

Huom! Suvantokadulla suoritetaan vesihuoltotöitä ja se on tällä hetkellä suljettuna autoliikenteeltä sekä Tuomiokirkonkadun ja Rautatienkadun että Tuomiokirkonkadun ja Aleksanterinkadun väliset osuudet. Meille pääsee kuitenkin ajamaan Otavalankadulta, josta asti Tuomiokirkonkatu on muutettu poikkeuksellisesti kaksisuuntaiseksi! Ortodoksisen kirkon ohitse kulkenut reitti Vuolteenkadulta on puolestaan suljettu. Parkkipaikat Osteopaattikeskuksen edessä ovat edelleen käytössä. Suosittelemme myös käyttämään lähistöltä löytyviä Koskikeskuksen, Ratinan ja Rautatieaseman parkkihalleja.