HENKILÖKUNTA

Tampereen Osteopaattikeskuksessa sinua palvelevat nämä ammattitaitoiset osteopaatit. Kaikki osteopaattimme ovat suorittaneet nelivuotisen koulutuksen ja ovat Valviran rekisteröimiä terveydenhuollon ammattilaisia.
Tervetuloa hoitoon!

osteopaatti sanna ruhanen.png

SANNA RUHANEN

Osteopaatti, AMK

Olen lempääläläinen osteopaatti, farmaseutti ja äiti. Olen työskennellyt terveydenhuoltoalalla jo yli 10 vuotta ja osteopaattina työskentely on syventänyt käsitystäni kokonaisvaltaisesta terveydestä. Äidit ja muut hoivaajat ovat erityisen lähellä sydäntäni, sillä omasta hyvinvoinnista huolehtiminen heijastuu myös lähellä oleviin ihmisiin. Käytän työssäni lempeitä hoitotekniikoita, jotka sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille.


Puh. 044 2313 756

sanna@tampereenosteopaattikeskus.fi

osteopaatti salla makinen .jpg

SALLA MÄKINEN

Osteopaatti, M.Ost. (UK)
Koulutettu hieroja
Liikuntaneuvoja

Halu oppia, ymmärtää ja auttaa laajemmin vei minut osteopatian maailmaan ja halusin saada opin Englannissa, missä ammatin historia juontaa juurensa vuosikymmenten taakse. Hoitajana minua kiinnostaa erityisesti vauvojen ja pienten lasten hoitaminen, sekä raskaudenajan vaivat. Sain tähän erinomaisen kokemuksen koulumme lapsi- ja äitiys erityisklinikalta, jossa hoidimme äitejä ja lapsia viikoittain. Minua kiehtoo myös erityisesti erilaiset naistenvaivat ja suolistosairaudet, sekä niiden hoitaminen osteopaattisin menetelmin.  Tervetuloa hoitoon ja siten askeleen lähemmäs mukavampaa olotilaa!

Puh. 045 1459 339

salla@tampereenosteopaattikeskus.fi

Osteopaatti_Minna Sillantaka.jpg

MINNA SILLANTAKA

Osteopaatti, AMK
Refleksologi

Pidän osteopaatin ja refleksologin vastaanottoa aikuisille, vauvoille ja lapsille. Minua kiehtoo mahdollinen syy-yhteys tuki-ja liikuntaelimistön sekä kehon eri elinjärjestelmien välillä, mielen vaikutusta unohtamatta. Käytän työssäni monipuolisesti osteopaattisia hoitotekniikoita tilanteen mukaan. Hoitotapani on lempeä ja kehoa kuunteleva. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti vauvat erilaisine oireineen. Olen syventynyt vauvan poikkeavan itkuisuuden syihin ja hoitomahdollisuuksiin osteopaattisesta näkökulmasta ja matka jatkuu. Vyöhyketerapian avulla olen hoitanut vauvoja vuodesta 2009.

Puh. 040 700 5415

minna@tampereenosteopaattikeskus.fi

osteopaatti anna lind.jpg

ANNA LIND

Osteopaatti D.O. 
KTM

Hoidan osteopatialla aikuisia, lapsia ja vauvoja. Haluan auttaa kehoasi toimimaan tasapainossa ilman jännityksiä, liikerajoituksia ja kipuja. Olen kiinnostunut kehon eri yhteyksistä, esimerkiksi olkapääongelman syy saattaakin löytyä lantiosta. Pienten lasten äitinä on vauvojen ja eri-ikäisten lasten hoitaminen lähellä sydäntäni. Jatkokouluttaudun säännöllisesti ja monipuolisesti osteopatian saralla. Tervetuloa hoitoon kokemaan osteopatian positiivinen vaikutus! 

Puh. 045 6341 591

anna@tampereenosteopaattikeskus.fi

osteopaatti tiana newell.jpg

TIANA NEWELL (ÄITIYSLOMALLA)

Osteopaatti, AMK
Koulutettu hieroja

Kuvaan ammattiani usein sanoilla  "koko kehon mekaanikko". Erityisalaani on leukanivelen alueen käsittely erilaisissa purentaan liittyvissä haasteissa. Käytän paljon kinesioteippausta osteopaattisen hoidon tukena. Pyrin luomaan vastaanotollani sellaisen ympäristön, jossa sinä voit olla täysin oma rento itsesi. Autan sinua myös hahmottamaan kehoasi paremmin, jotta saat lisää keinoja oman terveytesi hallitsemiseen. Parhaat osteopaattiset tekniikat ovat mielestäni aina hellävaraisia ja toivotankin lämpimästi myös vauvat ja lapset tervetulleiksi hoitooni. Voit lukea lisää nettisivuiltani.

Puh. 040 8464 641

tiana@tampereenosteopaattikeskus.fi