top of page

HENKILÖKUNTA

Tampereen Osteopaattikeskuksessa sinua palvelevat nämä ammattitaitoiset osteopaatit. Kaikki osteopaattimme ovat suorittaneet nelivuotisen koulutuksen ja ovat Valviran rekisteröimiä terveydenhuollon ammattilaisia.
Tervetuloa hoitoon!

Sanna Ruhanen_edited.jpg

SANNA RUHANEN

Osteopaatti, AMK
Imetysohjaaja
Farmaseutti

Hoidan vastaanotollani kaikenikäisiä lapsia ja aikuisia. Olen vahvistanut osaamistani opintojen jälkeen useilla jatkokoulutuksilla lastenosteopatian, hermoston hoitamisen ja terveyttä tukevan biodynaamisen osteopatian saralla. Olen myös kiinnostunut keho-mieliyhteyden vahvasta osallisuudesta kokonaisterveyteen ja stressin ilmentymiseen. Hoito-otteeni on kehoa kuunteleva ja sen ehdoilla etenevä. Käytän työssäni lempeän kevyitä mobilisoivia sekä muita odottelevia hoitotekniikoita, suoria manipulaatiotekniikoita en vastaanotollani tee. Tervetuloa aloittamaan tai jatkamaan polkuasi terveempään oloon osteopatian avulla!

Puh. 044 2313 756

sanna@tampereenosteopaattikeskus.fi

osteopaatti tiana newell.jpg

TIANA NEWELL

Osteopaatti, AMK
Koulutettu hieroja

Kuvaan ammattiani usein sanoilla  "koko kehon mekaanikko". Erityisalaani on leukanivelen alueen käsittely erilaisissa purentaan liittyvissä haasteissa. Käytän paljon kinesioteippausta osteopaattisen hoidon tukena. Pyrin luomaan vastaanotollani sellaisen ympäristön, jossa sinä voit olla täysin oma rento itsesi. Autan sinua myös hahmottamaan kehoasi paremmin, jotta saat lisää keinoja oman terveytesi hallitsemiseen. Parhaat osteopaattiset tekniikat ovat mielestäni aina hellävaraisia ja toivotankin lämpimästi myös vauvat ja lapset tervetulleiksi hoitooni. Voit lukea lisää nettisivuiltani.

Puh. 040 8464 641

tiana@tampereenosteopaattikeskus.fi

osteopaatti salla makinen .jpg

SALLA MÄKINEN

Osteopaatti, M.Ost. (UK)
Koulutettu hieroja
Liikuntaneuvoja

Halu oppia, ymmärtää ja auttaa laajemmin vei minut osteopatian maailmaan ja halusin saada opin Englannissa, missä ammatin historia juontaa juurensa vuosikymmenten taakse. Hoitajana minua kiinnostaa erityisesti vauvojen ja pienten lasten hoitaminen, sekä raskaudenajan vaivat. Sain tähän erinomaisen kokemuksen koulumme lapsi- ja äitiys erityisklinikalta, jossa hoidimme äitejä ja lapsia viikoittain. Minua kiehtoo myös erityisesti erilaiset naistenvaivat ja suolistosairaudet, sekä niiden hoitaminen osteopaattisin menetelmin.  Tervetuloa hoitoon ja siten askeleen lähemmäs mukavampaa olotilaa!

Puh. 045 1459 339

salla@tampereenosteopaattikeskus.fi

Osteopaatti_Minna Sillantaka.jpg

MINNA SILLANTAKA

Osteopaatti, AMK
Refleksologi

Pidän osteopaatin ja refleksologin vastaanottoa aikuisille, vauvoille ja lapsille. Minua kiehtoo mahdollinen syy-yhteys tuki-ja liikuntaelimistön sekä kehon eri elinjärjestelmien välillä, mielen vaikutusta unohtamatta. Käytän työssäni monipuolisesti osteopaattisia hoitotekniikoita tilanteen mukaan. Hoitotapani on lempeä ja kehoa kuunteleva. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti vauvat erilaisine oireineen. Olen syventynyt vauvan poikkeavan itkuisuuden syihin ja hoitomahdollisuuksiin osteopaattisesta näkökulmasta ja matka jatkuu. Vyöhyketerapian avulla olen hoitanut vauvoja vuodesta 2009.

Puh. 040 700 5415

minna@tampereenosteopaattikeskus.fi

osteopaatti anna lind.jpg

ANNA LIND

Osteopaatti D.O. 
Aivoterveyden erik. koulutus (LAB AMK)
Senso Reflex Expert
Perrin-tekniikka

Hoidan osteopatialla aikuisia ja lapsia. Haluan auttaa kehoasi toimimaan tasapainossa ilman jännityksiä, liikerajoituksia ja kipuja. Käyttämäni hoitotekniikat ovat kevyitä ja huomioin aina myös hermoston ja hengityksen toimintaa. Vastaanotolleni tullaan yhä useammin päänsäryn, univaikeuksien tai stressin takia. Jatkokouluttaudun säännöllisesti, tällä hetkellä opiskelen lasten osteopatiaa ja biodynaamista osteopatiaa sekä suoritan Senso Reflex Expert -koulutusta primitiivireflekseistä ja hermoston liikemalleista.  Olen myös perehtynyt aivoterveyden edistämiseen sekä väsymysoireyhtymän ja long covidin hoitoon kehitettyyn Perrin-tekniikkaan. Voit lukea näistä lisää omilta sivuiltani www.annalind.fi. Tervetuloa hoitoon kokemaan osteopatian positiivinen vaikutus! 

Puh. 045 6341 591

anna@tampereenosteopaattikeskus.fi

Henkilökunta: Team
bottom of page