Yoga with a View

YHTEYSTIEDOT

Osteopaattikeskus sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Tampereen Rautatieasemalta. Lähimmät pysäköintimahdollisuudet kadunvarsipaikat, Aseman Parkki, Koskikeskuksen ja Ratinan parkkihallit.

Huom! Liikennejärjestelyitä Suvantokadulla

Suvantokadulla suoritetaan vesihuoltotöitä ja se on tällä hetkellä suljettuna autoliikenteeltä sekä Tuomiokirkonkadun ja Rautatienkadun että Tuomiokirkonkadun ja Aleksanterinkadun väliset osuudet. Meille pääsee kuitenkin ajamaan Otavalankadulta, josta asti Tuomiokirkonkatu on muutettu poikkeuksellisesti kaksisuuntaiseksi! Ortodoksisen kirkon ohitse kulkenut reitti Vuolteenkadulta on puolestaan suljettu. Parkkipaikat Osteopaattikeskuksen edessä ovat edelleen käytössä. Suosittelemme myös käyttämään lähistöltä löytyviä Koskikeskuksen, Ratinan ja Rautatieaseman parkkihalleja. Pahoittelut näiden liikennejärjestelyiden aiheuttamasta haitasta, katu pitäisi olla normaalisti auki taas kesäkuussa.

Tampereen Osteopaattikeskus

Tuomiokirkonkatu 40 C, (2. krs), 33100 Tampere.

Puh. 045 164 9800

info@tampereenosteopaattikeskus.fi

Osteopaattien suorat puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet löytyvät henkilökunta-sivulta.

Alaovella on summeri ja hoitotilat sijaitsevat toisessa kerroksessa. Rakennuksessa on hissi. Jos tulet hoitoon vauvasi kanssa vaunuilla, jotka eivät mahdu hissiin, autamme mielellämme kantamaan ne hoitotilan kerrokseen.

Osa osteopaateistamme työskentelee myös muissa toimipisteissä, lisätietoa heidän omilta verkkosivuiltaan.

p. 045 164 9800

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube