top of page

ARTIKKELIT

Tältä sivulta löydät lisätietoa ja ajankohtaisia artikkeleita osteopatiaan ja sillä hoidettaviin vaivoihin liittyen.

Artikkelit: Services
netti-32-2.jpg

Käsien puutumista, pistelyä ja voimattomuutta? TOS-oireyhtymällä on useita ilmenemismuotoja, jotka lähes jokainen meistä kokee jossain elämänvaiheessa. Kirjainyhdistelmä on lyhenne sanoista Thoracic Outlet Syndrome. Thoracic outlet (tai inlet) on suomeksi rintakehän yläaukeaman oireyhtymä. Lue lisää!

paansarky_osteopatia.jpg

Osteopatialla voidaan hoitaa tietyntyyppisiä päänsärkyjä. Yleisimmät särkytyypit, joiden vuoksi osteopaatille hakeudutaan, ovat jännityspäänsärky ja migreeni. Myös purentaongelmiin liittyvää päänsärkyä hoidetaan osteopatialla menestyksekkäästi. Lue lisää!

osteopatia_pallea_edited.jpg

Stressireaktio aiheuttaa kehossa hermostollisen reaktiosarjan, joka valmistaa kehon ja koko elimistön pakenemiseen, taistelemiseen tai jähmettymiseen. Autonomisen hermoston aktivoitumisesta saattaa seurata oireita, kuten sydämentykytys, hikoilu ja verenpaineen kohoaminen. Lue lisää!

Leukanivel ja purenta.jpg

Osteopatialla voidaan hoitaa myös purentaan liittyviä toiminnallisia vaivoja. Tässä kirjoituksessa tarkastellaan leukaniveltä, purentalihaksia, purentaan liittyvien rakenteiden yhteyksiä muualle kehoon sekä osteopaattista näkökulmaa aiheeseen. Lue lisää!

bottom of page